При замовленні від 5 коробок фарби A.M.P.E.R.E. TRAFFIC PAINT Ви отримаєте машинку PERFEKT STRIPER у подарунок*
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Відбійники для стелажів Mammut Rack

Артикул 6209529
В наявності
1 190 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Висота
Розмір відбійника = ширина стійки стелажу
Замовити швидко

Для всіх типів складських стелажів з шириною стійок від 70 мм до 120 мм, помітний яскраво-жовтий колір, поглинання ударів до 2,4 тонни, швидкий і простий монтаж, міцніше сталі, витримують до -40 ° С, нетоксичні.

Захист складських стелажів

Вимоги, що стосуються безпеки в складських приміщеннях дуже високі. Щоб уберегти персонал від всіляких травм, а також обладнання від пошкоджень, необхідно використовувати всі можливі варіанти для їх захисту. Одним з найпростіших, але дуже ефективних інструментів є відбійники, які захищають стійки стелажа. Якість матеріалу відбійника має бути дуже високою, тому що від цього залежить безпека робочого персоналу. На складі за кермом навантажувача працюють досвідчені водії, але не рідко і вони допускають удари вилами або корпусом техніки по стійках стелажів.

Проблеми металевих відбійники для стелажів

Найпопулярнішими є відбійники з товстого металу. Вартість їх нижче ніж у більш сучасних і практичних аналогів, які виготовлені з високоякісного пластику. Варто відзначити, той факт, що металеві відбійники одноразові. Коли він отримує сильний удар технікою, він згинається і часто виривається з підлоги, що веде до ремонту підлогового покриття і повну заміну захисту стійки на нову. Також, металеві відбійники мають великі габарити і крадуть простір між стелажами, що неприйнятно так, як кожен метр площі повинен працювати, а не простоювати.

Пластикові відбійники для стелажів

Ми живемо в час різноманітних полімерних матеріалів з яких виготовляють різноманітні вироби. Одним з таких корисних виробів для захисту стійок стелажів є пластиковий відбійник Mammuur Rack від компанії Ampere (Франція). Даний захист виготовлений з високоякісного поліетилену (HDPE), всередині поліуретановий матеріал, який поглинає удари силою до 2,4 тонни. Якість і надійність пластикових відбійників Mammut Rack підтверджено сертифікатом європейської організації DEKRA. Крім цього, вони успішно протестовані відповідно до європейських та міжнародних стандартів: FEM 10.2.02, AS4084. Матеріали відбійника абсолютно нетоксичні, не мають запаху і повністю піддаються переробці.

Пластикові відбійники для стелажів Mammut Rack

Замініть металевий захист на пластиковий

Пластикові відбійники легко встановлюються на стійки стелажів. Високоякісний поліетилен (HDPE), з якого виготовлений пластиковий відбійник Mammut Rack, еластичний, міцний, стійкий до атмосферних впливів і перепадів температур. Відбійники можуть бути використані в приміщеннях з низькою температурою (в холодильних камерах), здатні витримувати екстремальну температуру до –40°С.

Порівняння пластикового відбійника Mammut Rack

Підходять на всі типи складських стелажів

Пластикові відбійники доступні в трьох розмірах, серед яких легко визначити необхідний розмір на ваш стелаж. Підходять для стійок шириною від 70 мм до 120 мм: S = 70–87 мм, M = 88–100 мм, L = 101–110 мм, XL = 111–120 мм.

Переваги пластикових відбійників Mammut Rack

  • Має яскравий помітний колір;
  • Здатність поглинання ударів до 2,4 тонни;
  • Відповідають європейським і міжнародними стандартами: FEM 10.2.02, AS4084;
  • При висуванні нижніх піддонів не потрібно знімати зі стійок;
  • При ударі відбійник відштовхує вила навантажувача (Амортизує);
  • Може встановлюватися в морозильних камерах при температурі до –40°С;
  • Простий монтаж без залучення інструменту;
  • Відбійники з пластика не кріпляться до підлоги, тому немає пошкодження поверхні;
  • Міцніші металу;
  • Не виділяють токсини і повністю піддаються переробці.

Відео презентація відбійників Mammut Rack

Захист стійок стелажів — відбійники Mammut Rack

Де купити пластикові відбійники Mammut Rack

Наша компанія поставляє в Україну обладнання для складської безпеки європейського виробництва, виробник — компанія Ampere (Франція). У нас ви можете купити захист для стійок стелажів для цього зателефонуйте нам за телефоном, вказаним на сайті в розділі Контакти або заповніть Форму замовлення.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Доставка

Доставка в будь-яку точку України

Ми співпрацюємо з транспортними компаніями, які швидко в строк доставляють посилки з товаром по Україні, це: Нова пошта, САТ, Укрпошта.

  • Вартість доставки Новою поштою: від 100 до 500 грн.
  • Термін доставки: 1−3 дня.

 

Вгору